Tarik dogana e kosoves


Lulzim Rafuna, këshilltar i kryeministrit të Shqipërisë për dogana dhe tatime, ka thënë se bashkëpunimi ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë ka avancuar shumë. Dogana e Kosovës është një institucion publik, profesional, i paanshëm dhe transparent. ብፓየት ዝዳሎ ትንታነታት ኩዕሶ እግሪ ፣ ታሪኽ ዕዉታት ሰባት ፣ ጠቓሚ ሕክምናዊ ሓበሬታትን ካልእን ዝቐርበሉ ቻነል'ዩ ። Dogana e Kosovës është themeluar në gusht të vitit 1999 nga shtylla e BE-së, . A. 6. Aktrojnë : Rrahman Fetahu, Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpëtim Kastrati, Kadrije Canolli Realizimi : AMOL TV Info : studioamol@hotmail. Nëpërmjet kësaj Web-faqe do të mundohemi të ofrojmë informata të vlefshme për vizitorët tanë lexo më shumë Dogana e Kosovës ka njoftuar përmes një komunikate për media se brenda pesë muajve të parë të këtij viti, ka grumbulluar mbi 400 milionë euro. Tarifa e Integruar e Kosoves Sqarim për TARIK-Tarifa e Integruar e . Pyetjet e shpeshta; . Through phone directly to KMA; Through e-mail address . 02. Gjithashtu Shërbimi Doganorë kontrollon importimin . Ekonomi 4 javë / E përditësuar 4 komente. Read more. 2021 Dogana. 31 456. Annex 07. FMN ka lavdëruar vazhdimisht Shërbimin për performancën e tij, duke e krahasuar në një nivel me Shërbimet e Evropës Perëndimore. L. Custom codes and customs procedures-TARIK; Contact the pharmacies and warehouses in Kosovo . 05/2010 dhe me UA Nr. Mbledhja e përbashkët e dy qeverive që do të mbahet në Pejë ka edhe koston financiare. Phytosanitary certificate. “Dogana e Kosovës u themelua me 31 gusht 1999, dy muaj pas përfundimit të luftës në Kosovë dhe ishte ndër insitucionet e para që u themeluan pas luftës, thenelimi kishte bërë jeohnë në mbarë botën ky ishte hapi i parë drejtë pavarësimit të Kosovës”, tha Berisha. 23 PTI Pajisjet e teknologjisë së informacionit 1. Orientimi i konceptit të Doganës Digjitale - "Digital Customs" është sot objektiv kryesor për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave për përdorimin e sistemeve digjitale në mbledhjen e detyrimeve doganore, kontrollin e fluksit të hyrje-daljeve të mallrave, njerëzve, lëvizjes së parave, për të siguruar tregtinë ndërkufitare. Allahu ka kërkuar prej myslimanëve që “të ftojnë në rrugën e Zotit me urtësi dhe këshilla të . Customs stations. Dogana ka lindur dhe është zhvilluar së bashku me shtetin, megjithatë roli dhe misioni i saj kanë mbetur për . 2021. Dogana e Kosovës ka vlerësuar se Marrëveshja e Tregtisë së Lirë në mes të Kosovës dhe Turqisë konfirmon synimin e palëve të jenë pjesë aktive në procesin e integrimit ekonomik evropian, duke e shprehur gatishmërinë e bashkëpunimit në gjetjen e mënyrave dhe mjeteve për të forcuar këtë proces. • Dega Doganore Hani i Elezit Dega Doganore Hani i Elezit, gjendet në pjesën jugore të Republikës së Kosovës, në kilometrin e 70- të, të magjistrales Prishtinë – Shkup. Dogana e Kosovë nga sot ka nisur implementimin e platformën OPEN Data, platformë kjo që ngrit nivelin e transparencës dhe siguron të gjithë që Dogana është një institucion transparent dhe kredibil. Vazhdimi i këtij procesi me vendosjen me të njejtin standard për të gjitha pikat doganore. Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e Re”, ish . Lexo më shumë. Kjo u bë e ditur nga të gjeturat e prezantimit të raportit të Bankës Botërore për procedurat doganore të zhdoganimit të mallrave në eksport dhe import. Dogana e Kosovë ka njoftuar se ka arritur të kap tre ton mjete piroteknike të kontrabanduara në regjionin e Mitrovicës në vlerë rreth 5 mijë euro. 27 LQP Lirim qarkullim lirë për prodhim 2. Dogana e Kosovës. Hapet Dogana e Kapshticës, në shërbim 24 orë. Mbledhja e taksave doganore si Taksat doganore, Tatimi mbi vlerën e shtuar, Akcizën derdhen në Buxhetin e Konsoliduar të Kosovës duke ndihmuar kështu zhvillimin ekonomik të shtetit. • Dega Doganore Hani i Elezit Dega Doganore Hani i Elezit, gjendet në pjesën jugore të Republikës së Kosovës, në kilometrin e 70- të, të magjistrales Prishtinë – Shkup. 1 15. e. Kapitulli 03. 11 gusht 2016. Kjo pikë është cilësuar nga përfaqësuesit e Kosovës dhe Shqipërisë si hap që do të rrisë shkëmbimet tregtare ndërmjet dy shteteve. 02. Dogana e Kosovës. 05/2014 për plotësimin dhe ndryshimin e udhëzimit administrativ nr. Ministria e Financave. Dogana e Kosovës ka hapur të martën pikën doganore në Portin e Durrësit. 89 22. Zyrtarët e Doganës së Kosovës kanë theksuar se që nga themelimi i këtij institucioni e “deri më tash, asnjëherë nuk është arritur të kalohen 400. Zyrtarët e Doganës së Kosovës kanë kapur në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës rreth 100,000 funta angleze, të cilat është tentuar të futen në mënyrë ilegale në territorin e Kosovës. Dogana e Kosovës zbulon një sasi mallrash kontrabandë. Linku i lajmit u kopjua. 10. T. Dogana e Kosovës ka vlerësuar se Marrëveshja e Tregtisë së Lirë në mes të Kosovës dhe Turqisë konfirmon synimin e palëve të jenë pjesë aktive në procesin e integrimit ekonomik europian, duke e shprehur gatishmërinë e bashkëpunimit në gjetjen e mënyrave dhe mjeteve për të forcuar këtë proces. Veterinary certificate. Peshku dhe kafsh�t guackore t� n�nujshme, molusqet dhe kafsh�t e tjera . 07. Është Dega Doganore me fluksin më të madh të udhëtareve, veturave dhe maunave që bartin mallra komerciale për tregun e Kosovës. F. Ambasada Amerikane dhuron një sasi maskash për Doganën Shqiptare. Adriatik Stavileci, zëdhënësi i Doganës së Kosovës, tha se dogana ushtron aktivitet pothuajse të njëjtë. 2021. Annex 05. Statistikat – Open Data · Tarik · Shërbimet Online . 2018 • 10:36. 31 . Është Dega Doganore me fluksin më të madh të udhëtareve, veturave dhe maunave që bartin mallra komerciale për tregun e Kosovës. Njësit e anti-kontrabandës së Doganës së Kosovës sot kanë zbuluar të fshehura në një automjet me targa të Shqipërisë armë, respektivisht tre (3) AK-47 të çmontuar. Tarik dogana e kosoves keyword after analyzing the system lists the list of keywords related and the list of websites with related content, in addition you can see which keywords most interested customers on the this website Ndryshe, Administrata Tatimore dhe Dogana e Kosovës, janë dy institucionet kryesore, nga të cilat mbushet buxheti i Kosovës. 21 November 2018. Dogana mbledh mbi 500 milionë euro të hyra për buxhetin e Kosovës 27 Maj 2021 | Dogana e Kosovës: Deklarata e deputetit Abelard Tahiri është e pavërtetë Dogana e saj këtu në Durrës është pika e bashkimit doganor. H-N nkapitullin e njejt 6-shifror sikurse INN-p rkat s Stacionet doganore. Nëpërmjet kësaj Web-faqe do të mundohemi të ofrojmë informata të vlefshme për vizitorët tanë lexo më shumë “Dogana përmes kësaj platforme synon që të rris nivelin e transparencës, po ashtu të jemi institucion i cili tregon dhe ndan qartazi të gjitha informatat me publikun, gjithashtu ju bëj thirrje të gjitha palëve të interesit që nëse kanë propozime të na kontaktojnë ashtu që të rrisin platformën OPEN DATA me kategori të reja . Plani strategjik. Dogana e Kosoves vjel rreth 70% e të hyrave të Buxhetit të Konsoliduar të Kosovës me një mesatare 2 cent për 1 euro në 2004. Më tej, Rama u shpreh se falenderonte ministritë e Mbrojtjeve të dy vendeve pasi falë punës së tyre në pranverë do të kemi një sistem shengen. E-dogana. 07. 72 Total 136. Njoftim për shpallje konkurimi i hapur. 2021. Për këtë takim Qeveria e Kosovës ka aprovuar shumën prej 128 mijë eurosh, që sipas ekspertëve të ekonomisë konsiderohet shumë e lartë. Përveç vjeljes së të hyrave, Dogana e Kosoves e mbron shoqërinë nga . Vlera e veturës : përcaktohet sipas katalogut të Doganave të Kosovës ose sipas . . Kosovë”, organizuar nga Bashkësia islame e Kosovës me. dogana e kosovës 18. Sekuestrohen 33 mijë dollarë të padeklaruara në Rinas. Viti : Për të kalkuluar vjetërsinë e veturës, zgjedhni vitin kur është . 26. List of pharmaceutical intermediates, i. Republika e Maqedonisë së Veriut. Për gjashtë muajt e parë të këtij viti të hyrat e përgjithshme të inkasuar nga Dogana e Kosovës në total arritën vlerën prej 580 milionë euro gjë që krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar paraqet një rënie 77 milionë euro. 06/2013. Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve Dogana e Kosovës. Linku i lajmit u kopjua. Ekonomi 2 javë. nëgjuhët: Angleze, Shqipe dhe Serbe, dhepublikohet në Web-faqen:www. 30 mar. • Dega Doganore Hani i Elezit Dega Doganore Hani i Elezit, gjendet në pjesën jugore të Republikës së Kosovës, në kilometrin e 70- të, të magjistrales Prishtinë – Shkup. Annex 08 Lista e prefiks ve dhe sufikseve t cil t,n kombinim me INNS t Aneksit01, p rshkruajn krip rat, esteret apo hidratet e INNS;k to krip ra, estere apo hidrate jan t liruara nga detyrimet me kusht q jan t kualifikueshme n S. T. Kapen rreth 5 tonë duhan i kontrabanduar në Mitrovicë. Është Dega Doganore me fluksin më të madh të udhëtareve, veturave dhe maunave që bartin mallra komerciale për tregun e Kosovës. Ekonomi 4 javë. dogana-ks. 28. Stacionet doganore. compounds used for the manufacture of finished pharmaceutical products, which are exempted of customs duty and V. Sipas parashikimeve të ekzekutivit për këtë vit, Dogana e Kosovës duhet të grumbullojë mbi një miliard e 100 milionë euro, kurse Administrata Tatimore e Kosovës duhet të mbledh 423 milionë euro. com / copyrights owner :. Tarik Shërbimet Online . 82 Ndikimi i MSA në të hyra Taksat e kalkuluara por jo të Doganat. Dogana e Kosovës Dogana e Kosovës është një institucion publik, profesional, i paanshëm dhe transparent. 2020. 20 date 09/07/2013. UA MF- Nr. LMP Linjat dhe makineritë e prodhimit për përdorim në procesin e prodhimit 39,0 6,96 LPP Lënda e parë që shfrytëzohet për procesin e prodhimit 94. E Customs - Safety and Security Amendment · F. Strategjia e DK-së, është dokument i cili prezanton situatën e përgjithshme, mekanizmat institucional, sfidat e tanishme, parimet themelore që ndërlidhen me udhëheqjen dinamike drejt modernizimit dhe qasjes proaktive për të siguruar qëndrueshmërinë e mbledhjes së të hyrave, për të lehtësuar tregtinë e ligjshme, për të mbrojtur shoqërinë dhe për të . Përshkrimi. 09. Import authorizations for nylon bags according to the decision nr. Dogana e Kapshticës do jetë e mbyllur deri më 3 Korrik . . Cilësia e dobët e armaturës, Dogana nuk e lejon të futet në Kosovë. . македонско знаме . Në një komunikatë për media, Dogana ka bërë të ditur se ditën e martë oficierët doganorë kanë ndaluar një udhëtare angleze, e cila u është nënshtruar … Dogana e Kosovës Dogana e Kosovës është një institucion publik, profesional, i paanshëm dhe transparent. Annex 06. Dogana e Kosovës edhe në këtë kohë të pandemisë ka vazhduar me aktivitetet e saj në zhdoganimin e mallrave. F. · AEO - Authorized Economic Operator · How to fill in a TIR Carnet - zip (3,52 MB) . Lexo më shumë. DREJTORIA E DOGANAVE. Dogana e Kosovës jep kontributin e tij në çështjet ekonomike dhe çështjet e sigurisë. Trader. Linku i lajmit u kopjua. S. Gjatë kontrolleve rutinore në pikë kalim e Vërmicës oficerët doganor kanë selektuar këtë automjet për kontroll të detajuar, në automjet gjendeshin dy . “Ofrimi i shërbimeve të autolarjes për automjetet e Doganës së Kosovës” . Dogana është një autoritet ose agjensi qeveritare e një vendi që ka për detyrë mbledhjen e detyrimeve të importit si dhe kontrollin e mjeteve dhe mallrave që hyjnë/dalin në/nga territori doganor i atij vendi. 04. 47 122. 06. Lexo më shumë. Created Date: 3/9/2018 2:11:36 PM Dogana Shqipëri – Kosovë, një dritare e vetme. 2017 . A. A. 11/2009 për implementimin e kodit doganor dhe të akcizave, të plotësuar dhe ndryshuar me udhëzimin administrativ nr. Ministry of Finance. Sot, Dogana e Kosovës e shënon kontributin e EULEX-it në progresin e arritur me anë të cilit e përfundon mbikëqyrjen e këtij shërbimi ndërsa . Nëpërmjet kësaj Web-faqe do të mundohemi të ofrojmë informata të vlefshme për vizitorët tanë pročitaj više. Ndryshe, ky do të jetë takimi i pestë i përbashkët i të dy qeverive. Read more. Procedurat e ndjekura nga Dogana e Kosovës për zhdoganim të mallrave lehtësojnë tregtinë. Mishi dhe t� brendshmet e ngr�nshme t� mishit.

1802 8797 6020 4252 5659 2005 1723 4380 3130 3652